14 Αυγούστου 2014

ProcessOn : Δημιουργήστε επαγγελματικά διαγράμματα, οργανογράμματα, EVC, EPC Online


Το ProcessOn είναι μία απλή, δωρεάν ισχυρή online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά διαγράμματα, οργανογράμματα, EVC, EPC κ.λπ. Ενα από τα πολύ δυνατά σημεία της είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα για συνεργασίας σε σε πραγματικό χρόνο, έτσι μπορείοτε να προσκαλέσετε τους τους συναδέλφους, πελάτες συμβούλους για να συμμετάσχουν στη συνεργασία. Διαθέτει επίσης online  chatting σε πραγματικό χρόνο για  συζήτηση επάνω στο σχέδιο, την τροποποίηση και την βελτίωση της διαδικασίας.
Πλούσιο σε χαρακτηριστικά διαχείρισης εγγράφων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε το αρχείο σας σε διάφορες μορφές για εμπορικούς σκοπούς ή όχι, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητά σας αφού τα αρχεία σας διατηρούνται ασφαλή. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να συνδεθείτε με άλλους τους expects κ.λ.π
Aκόμη μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας που σας ενδιαφέρει ή να δημιουργήσετε την προσωπική σας ομάδα. Στην ομάδα σας, μπορείτε όχι μόνο να συζητήσετε, να μοιραστείτε ό, τι νέο υπάρχει και να δημοσιεύετε τα θέματα σας, αλλά και να συνεργαστείτε με τους φίλους σας.

ΒΗΜΑΤΑ
  • Για να εισελθετε στην υπηρεσία θα πρέπει να κάνετε refistration ή να κάνετε login με τον λογαρισμό που διαθέτετε στο Google + ή linkedin.
  • Αφού κάνετε login συμπληρώστε ένα μικρό βιογραφικό για το προφιλ σας  ( δεν είναι απαραίτητο) και πατήστε το κουμπί + για να φτιάξετε το διάγραμμά σας.
  • Επιλέξτε κατηγορία διαγραμμάτων και πατήστε επάνω στο διάγραμμα που σας ενδιαφέρει.
  • Δώστε μία ονομασία στο διάγραμμα.
  • Τέλος αφού επεξεργαστείτε το σχεδιάγραμμά σας πατήστε Share και επιλέξτε το πώς θα το μοιραστείτε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εφαρμογή περιλαμβάνει την δυνατότητα ενσωμάτωσης του σχεδιαγράμματός μας στην ιστοσελίδα μας ή στο blog μας, για να μπορέσετε να πάρετε τον κώδικα του σχεδιαγράμματος και το ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας ή το το Bllog σας πατήστε embed  καθορίστε τις διαστάσεις του  και κάντε αντιγραφή τον κώδικα στο σημείο της ιστοσελίδας  ή του blog που θέλετε να φαίνεται.


Author's Website:


ProcessOn : Δημιουργήστε επαγγελματικά διαγράμματα, οργανογράμματα, EVC, EPC Online
4/ 5 stars - "ProcessOn : Δημιουργήστε επαγγελματικά διαγράμματα, οργανογράμματα, EVC, EPC Online" Το ProcessOn είναι μία απλή, δωρεάν ισχυρή online εφαρμογή με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικά διαγράμματα, οργανο...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια