Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

15 Φεβρουαρίου 2015

PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe ReaderΤο PDF speedup είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Reader. Λειτουργεί με τα Adobe Reader PDF 5, 6, 7, 8, 9,10 και σας επιτρέπει να επιταχύνετε σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Reader. Αν παρατηρήσετε όταν ξεκινά το Adobe Reader φορτώνει πολλά plug-ins που πιθανώς δεν χρειάζεστε, το πρόγραμμα απενεργοποιεί απλά τα plug-ins και αφήνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα ώστε το πρόγραμμα να εκκινεί πιο γρήγορα. Προσφέρει πολλές επιλογές και μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τα plug-ins.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe Reader
4/ 5 stars - "PDF speedup : Επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης του Adobe Reader" Το PDF speedup είναι μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιταχύνει σημαντικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει το Adobe Re...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>