Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

12 Μαΐου 2017

ParkControl Free: Απενεργοποιήστε πυρήνες στον επεξεργαστή σας όταν το φορτίο του συστήματος είναι χαμηλό- Το CPU Parking είναι ένα χαρακτηριστικό των Multi-Core υπολογιστών και απενεργοποιεί πυρήνες όταν το φορτίο του συστήματος είναι χαμηλό. Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και την θερμότητα που αναπτύσσεται. Από προεπιλογή, τα Windows δεν έχουν κάποιο άμεσο τρόπο ώστε να το ρυθμίσετε.  Για υπολογιστές όπου η κατανάλωση ενέργειας και θερμότητας δεν είναι ζήτημα, και επιζητούμε τη μέγιστη απόδοση, μπορεί να είναι και επιθυμητό να απενεργοποιήσετε το CPU Parking.

- Σε αρκετές όμως περιπτώσεις, όταν υπάρχει πρόβλημα θερμοκρασίας και όταν δεν επιζητούμε τα μέγιστα από την απόδοση του υπολογιστή μας, για παράδειγμα όταν σερφάρουμε, μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε κερδίζοντας έτσι και από κατανάλωση ενέργειας και από περιττή θέρμανση.(πολύ χρήσιμο για το λάπτοπ αφού κερδίζοντας ενέργεια δεν χρειάζεται να γονατίζουμε και την μπαταρία του).

- Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει πρώτα απ΄όλα ο υπολογιστής μας να διαθέτει επεξεργαστή με τουλάχιστον δύο πυρήνες. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση ούτε επανεκκίνηση και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις.

ParkControl 1.2.6.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
  

             (32 Bit)

            (64 Bit)


ParkControl Free: Απενεργοποιήστε πυρήνες στον επεξεργαστή σας όταν το φορτίο του συστήματος είναι χαμηλό
4/ 5 stars - "ParkControl Free: Απενεργοποιήστε πυρήνες στον επεξεργαστή σας όταν το φορτίο του συστήματος είναι χαμηλό" - Το CPU Parking είναι ένα χαρακτηριστικό των Multi-Core υπολογιστών και απενεργοποιεί πυρήνες όταν το φορτίο του συστήματος είναι χ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>