Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

01 Αυγούστου 2017

Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVuΠρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για PDF, XPS, DjVu αρχεία με εκπληκτική ευκολία στη χρήση. Απλό, αλλά ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανοίξετε, να προβάλετε και να εκτυπώσετε έγγραφα PDF, XPS, DjVu. Διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία όπως ζούμ δυνατότητα εκτύπωσης, επιλογή του αριθμού σελίδας και κυρίως ένα έξυπνο τρόπο λειτουργίας πλήρους οθόνης σας επιτρέπει να δείτε γρήγορα και με ακρίβεια οποιοδήποτε έγγραφο. Διαθέτει πλήρη φορητότητα κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να το τρέξετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση. Η διαφορά με άλλα παρόμοια προγράμματα βρίσκεται στο γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορο και απόλυτα χρηστικό σε τέτοιο βαθμό που είμαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιησετε σαν το βασικό πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu
4/ 5 stars - "Hamster PDF Reader : Το πιό γρήγορο πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF, XPS, DjVu" Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής για PDF, XPS, DjVu αρχεία με εκπληκτική ευκολία στη χρήση. Απλό, αλλά ισχυρό πρόγραμμα...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>