Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Μαρτίου 2015

Free Sound Recorder : Υψηλής ποιότητος Audio RecorderΔωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει την εγγραφή ήχων από την κάρτα ήχου σας και την αποθήκευσή τους απευθείας σε MP3, WMA και WAV files. Το Free Sound Recorder είναι ένα τέλειο πρόγραμμα εγγραφής ήχου που σας επιτρέπει να καταγράψετε τη δική σας φωνή, μουσική ή οποιαδήποτε άλλο ήχο που εισάγετε στην κάρτα ήχου σας. Υποστηρίζει την καταγραφή ήχων από ένα μικρόφωνο, ήχο ροής από το Internet, τις εξωτερικές συσκευές εισόδου (π.χ. CD, LP, κασέτες μουσικής, τηλεφωνική γραμμή κλπ.), καθώς και άλλες εφαρμογές όπως το Winamp, Media Player, κλπ. Με την ενσωματωμένη στην προηγμένη μηχανή καταγραφής ήχου, η συσκευή παράγει υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις.

Free Sound Recorder : 10.5.1
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Free Sound Recorder : Υψηλής ποιότητος Audio Recorder
4/ 5 stars - "Free Sound Recorder : Υψηλής ποιότητος Audio Recorder " Δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει την εγγραφή ήχων από την κάρτα ήχου σας και την αποθήκευσή τους απευθείας σε MP3, WMA και WAV files...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>