22 Οκτωβρίου 2014

Free Audio Video Studio : Δωρεάν σουίτα με ολοκληρωμένη συλλογή πολυμέσων και πολλές εφαρμογές- Το Free Audio Video Studio είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή πολυμέσων που περιέχει πολλά προγράμματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας όπως τη χρήση μετατροπέων ήχου βίντεο, εργαλεία CD / DVD / δημιουργία ISO, slideshow μετατροπείς PDF, σάρωσης προγραμμάτων OCR , κλπ. Με τη σουίτα αυτή, μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία ήχου, όπως MP3, WMA, WAV, OGG , M4A, αρχεία βίντεο, όπως MP4, 3GP, FLV, AVI, MOV, κ.λ.π σε μορφές ανάλογα με τις ανάγκες σας . Με τα προγράμματα CD / DVD / ISO, που θα βρείτε μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ήχου από τη μουσική βιβλιοθήκη σας, να δημιουργήσετε βίντεο DVD από τη συλλογή ταινιών σας να κάνετε ISO από αρχεία και δίσκους σας και να κάψετε αρχεία ISO σε CD / DVD. Ακόμη με τα προγράμματα εικόνας μπορείτε να δημιουργήσετε animation GIF από βίντεο και να φτιάξετε slideshow από φωτογραφίες. 

- Τέλος θα βρείτε προγράμματα γραφείου που θα σας βοηθήσουν να σαρώσετε έγγραφα σε μορφή PDF και να ωα μετατρέψετε σε αρχεία PDF σε MS Word, TXT ή εικόνες, να μετατρέψετε τις εικόνες σε μορφή PDF και ούτω καθεξής. Ποιο συγκεκριμένα το Free Audio Video Studio περιλαμβάνει πολλές εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε αρχεία ήχου μεταξύ των πιο δημοφιλή φορμά ήχου, όπως MP3, WMA, OGG, WAV, AAC, M4A, FLAC και άλλα και τη δυνατότητα να εξαγάγετε μουσική από όλα τα είδη των αρχείων βίντεο. Υποστηρίζει πάνω από 300 μορφές βίντεο, ακόμα και HD ώστε να είναι συμβατά με πολλές από τις φορητές συσκευές σας και κινητά τηλέφωνα, όπως το iPod, iPad, iPhone , Apple TV, Sony PSP, Zune, BlackBerry Android, smart phones και άλλα. 

- Ενα από από τα σημαντικά προγράμματα που θα βρείτε είναι το Free Sound Recorder λογισμικό εγγραφής ήχου που παρουσιάσαμε ως ξεχωριστή σε προηγούμενη ανάρτηση σας και θα σας βηθήσει να καταγράψετε κάθε ήχο με υψηλή ποιότητα και στη συνέχεια, αν το επιθυμείτε να τα επεξεργαστείτε με το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας που θα βρείτε ενσωματωμένο στην Σουίτα. Ακόμη θα βρείτε λογισμικό αντιγραφής DVD για να αντιγράψετε τα αρχεία ενός DVD και να φτιάξετε ένα αντίγραφο ασφαλείας στο σκληρό σας δίσκο ή να αντιγράψετε και να μετατρέψετε ταινίες DVD σε μορφές βίντεο H.264 , MP4 , FLV , 3GP , AVI , κ.λπ., που μπορούν να παίζουν σε συσκευές iPod, iPad, iPhone, PSP και τηλέφωνα Android. 

- Επίσης όταν τοποθετείτε μια ταινία DVD στους μετατροπείς DVD, μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τα κομμάτια ήχου και γλώσσας των υποτίτλων που θέλετε να εμφανιστεί στο βίντεο σας. Επιπλέον, τα προγράμματα αντιγραφής DVD σας επιτρέπουν να πάρετε τις εικόνες από ταινίες DVD, όταν κάνετε προεπισκόπηση της ταινίας, έτσι ώστε να αποθηκεύσετε τις πιο αγαπημένες σας σκηνές σε φωτογραφίες από το βίντεο στον υπολογιστή σας Με το Ringtone Maker μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα μοναδικά ringtones από MP3, WMA, WAV, CD ήχου και άλλα αρχεία ήχου να τα επεξεργαστείτε να τα περικόψετε ή να εφαρμόσετε καλλιτεχνικά εφέ ήχου. 

- Μπορείτε επίσης να φτιάξετε καταπληκτικα slideshows με εικόνες από μια γιορτή γενεθλίων, οικογενειακές διακοπές, ή ειδικές στιγμές ανά πάσα στιγμή ή να να φορτώσετε μια εικόνα GIF που μπορεί να είναι ένα κομμάτι από ένα βίντεο ή μια ταινία ως μοναδικό σύμβολο σας. Γι΄αυτό το σκοπό μπορείτε να κάνετε χρήση του Free Video to GIF Converter και το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε ένα βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή και να επιλέξετε το τμήμα του βίντεο που σας αρέσει, σας παρέχει ακόμη δωρεάν εφαρμογές για να κατεβάσετε HD κα FLV βίντεο στον υπολογιστή σας.
 Απλά πρέπει να επικολλήσετε τις διευθύνσεις URL από τα αγαπημένα σας βίντεο και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις προτεραιότητας για το κατέβασμα. Τέλος η σουίτα διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να μετατρέψετε αρχεία PDF σε εικόνα / TXT / Word, να μετατρέψετε εικόνες σε PDF, να σάρώσετε έγγραφα σε PDF, να συγχώνευση ξεχωριστά αρχεία PDF σε ένα ή PDF σε πολλαπλά αρχεία PDF. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε κείμενο με τεχνολογία αιχμής OCR.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Free Audio Video Studio : Δωρεάν σουίτα με ολοκληρωμένη συλλογή πολυμέσων και πολλές εφαρμογές
4/ 5 stars - "Free Audio Video Studio : Δωρεάν σουίτα με ολοκληρωμένη συλλογή πολυμέσων και πολλές εφαρμογές" - Το Free Audio Video Studio είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή πολυμέσων που περιέχει πολλά προγράμματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινό...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια