Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Αυγούστου 2014

Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο


Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο. Μπορείτε να παίξετε μέσω internet ή μέσω δικτύου έως και 8 άτομα.To παιχνίδι έχει ρεαλιστικά γραφικά, ρεαλιστική φυσική και υψηλή ποιότητα ήχου. Η έκδοση 2.0.11 περιλαμβάνει λειτουργία πρωτάθληματος με σειρά εκδηλώσεων, χρηματικό βραβείο ώστε να αγοράσετε νέα αυτοκίνητα, να τα αναβαθμίσετε, και να πληρώσετε για επισκευές. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Driving Speed 2.0.11


Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο
4/ 5 stars - "Driving Speed 2 : Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο" Υψηλής ποιότητας Racing Game με ρεαλιστικά γραφικά και ήχο. Μπορείτε να παίξετε μέσω internet ή μέσω δικτύου έως και 8 άτομα.To παιχνίδ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>