17 Ιουνίου 2016

CarotDAV : Διαχειριστείτε SkyDrive, Dropbox, Google Drive και άλλες υπηρεσίες FTPΔιαχειριστείτε online υπηρεσίες όπως υπηρεσίες FTP, WebDAV, SkyDrive, Dropbox, το Google Drive και άλλες και όλα αυτά μέσα από μία φορήτή εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται αν το επιθυμείτε να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, αλλά και σε κανένα άλλο υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να το έχετε ανά πάσα στιγμή (αν επιλέξετε την φορητή έκδοση) στο στικάκι σας και να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας χωρίς από οπουδήποτε χωρίς καμμία επιπλέον ρύθμιση πλήν της αρχική. 

ΒΗΜΑΤΑ

1
Επιλέξτε τη διαδρομή file-New connection και επιλέξτε την υπηρεσία με την οποία θέλετε να συνδεθείτε.
2
Στο πεδίο setting name γράψτε το όνομα της υπηρεσίας και πατήστε στο κουμπί Authorize.
3
Ανάλογα με την online υπηρεσία που θα επιλέξετε θα πρέπει να δώσετε την άδεια στην εφαρμογή ώστε να την χρησιμοποιεί( αυτό θα γίνει μόνο την πρώτη φορά) και επιλέξτε αποδοχή.
4
Πατήστε τώρα ο.κ και θα δείτε να εμφανίζετε στο εικονίδιο της στο πάνελ της εφαρμογής. απο εκεί και πέρα δεν χρειάζεται καμία άλλη ρύθμιση κάθε φορά που θα πατάτε επάνω στο εικονίδιο της online υπηρεσίας που θέλετε να συνδεθείτε θα κάνετε αυτόματη είσοδο στα αρχεία σας.
5
Μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε αρχεία σας, να τα μεταφέρετε να τα διαγράψετε να τα κατεβάσετε ή να ανεβάσετε νέα αρχεία να δημιουργήσετε νέους φακέλους κ.λ.π


CarotDAV 1.13.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

           Installer

          Portable


CarotDAV : Διαχειριστείτε SkyDrive, Dropbox, Google Drive και άλλες υπηρεσίες FTP
4/ 5 stars - "CarotDAV : Διαχειριστείτε SkyDrive, Dropbox, Google Drive και άλλες υπηρεσίες FTP " Διαχειριστείτε online υπηρεσίες όπως υπηρεσίες FTP, WebDAV, SkyDrive, Dropbox, το Google Drive και άλλες και όλα αυτά μέσα από μία φ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια