25 Αυγούστου 2014

Bio-Linux : Ισχυρό πρόγραμμα εργασίας βιοπληροφορικήςΤο Bio-Linux είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, ισχυρό, πρόγραμμα εργασίας βιοπληροφορικής. Προσφέρει περισσότερα από 500 προγράμματα βιοπληροφορικής σε ένα βασικό σύστημα Linux βασισμένο στο Ubuntu. Υπάρχει γραφικό μενού για τα προγράμματα της βιοπληροφορική καθώς και εύκολη πρόσβαση προς το Bio-Linux σύστημα τεκμηρίωσης της βιοπληροφορικής και τα δεδομένα του δείγματος χρήσιμα για τον έλεγχο των προγραμμάτων. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bio-Linux στον υπολογιστή σας, είτε ως μοναδικό λειτουργικό σύστημα, είτε ως μέρος μίας dual-boot εγκατάστασης η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τρέχον σύστημα σας και Βιο-Linux στο υλικό. Το Bio-Linux τρέχει επίσης από DVD ή από USB stick.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


Bio-Linux 8
Bio-Linux : Ισχυρό πρόγραμμα εργασίας βιοπληροφορικής
4/ 5 stars - "Bio-Linux : Ισχυρό πρόγραμμα εργασίας βιοπληροφορικής" Το Bio-Linux είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο, ισχυρό, πρόγραμμα εργασίας βιοπληροφορικής. Προσφέρει περισσότερα από 500 προγράμματα βιοπλη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>