01 Μαρτίου 2015

Arclab Thumb Studio : Δημιουργήσετε γκαλερί με εικόνες, προβολές διαφανειών, παρουσιάσεις και ανεβάστε τις στο διαδίκτυοΤο Arclab Thumb Studio είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα πολλαπλών ρόλων που δημιουργήθηκε για ένα πολύ επαγγελματικό φωτογραφικό περιβάλλον και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γκαλερί εικόνων, προβολές διαφανειών, παρουσιάσεις και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Επιπλέον, επειδή είναι επίσης και μετατροπέας εικόνας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τρία διαφορετικά μεγέθη της εικόνας στη στιγμή και να τις μετατρέψετε σε μια διαφορετική μορφή ακόμα και να προσθέσετε υδατογραφήματα.

 Ακόμη το Arclab Thumb Studio όχι μόνο περιέχει διάφορα πρότυπα, τα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε όπως σας αρέσει, αλλά επίσης σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το άλμπουμ ή το slideshow που φτιάξατε απευθείας στον κώδικα HTML της σελίδας σας, και όλα αυτά ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. 

Όλα τα χαρακτηριστικά μπορεί να ρυθμιστούν όπως το μέγεθος, στήλες, χρώματα, γραμματοσειρές διάστημα, το πλάτος, τα κουμπιά. Τέλος, το υδατογράφημα μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, την αδιαφάνεια και το διάστημα. 

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Arclab Thumb Studio : Δημιουργήσετε γκαλερί με εικόνες, προβολές διαφανειών, παρουσιάσεις και ανεβάστε τις στο διαδίκτυο
4/ 5 stars - "Arclab Thumb Studio : Δημιουργήσετε γκαλερί με εικόνες, προβολές διαφανειών, παρουσιάσεις και ανεβάστε τις στο διαδίκτυο" Το Arclab Thumb Studio είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα πολλαπλών ρόλων που δημιουργήθηκε για ένα πολύ επαγγελματικό φωτογραφικό περιβάλλον κ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια