Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Οκτωβρίου 2016

AdornPic : Προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα, πολλά φίλτρα και εφέ στις φωτογραφίες σαςΤο AdornPic είναι ένα online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με πάρα πολλές δυνατότητες. Προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα πολλά φίλτρα και εφέ στις φωτογραφίες σας, ακόμη προσθέστε χρώματα αλλάξετε τον φωτισμό τους, μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής, προσθέστε αστεία εφέ βάλτε τον ευτό σας προταγωνιστή σε διαφορετικές σκηνές, βάλτε το πρόσωπό σας στο σώμα celebrities, προσθέσετε κοσμήματα, ρούχα, κινούμενα σχέδια, ειδικά εφέ και γκράφιτι. Ακόμη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από όμορφες κορνίζες για να διακοσμίσετε τις φωτογραφίες σας. Δεν χρειάζεται να έχετε καμμία εμπειρία, αφού ακόμη και ο πιό αδαής χρήστης μπορεί να το χρησιμοποιήσει, απλά πατήστε στην κατάλληλη κατηγορία εφέ ανεβάστε τη φωτογραφία σας, επιλέξετε το εφέ που θέλετε να προσθέσετε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε το αποτέλεσμα. 

Author's Website:


AdornPic : Προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα, πολλά φίλτρα και εφέ στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "AdornPic : Προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα, πολλά φίλτρα και εφέ στις φωτογραφίες σας " Το AdornPic είναι ένα online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με πάρα πολλές δυνατότητες. Προσθέστε αστεία αυτοκόλλητα πολλά φίλτ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>