Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Αυγούστου 2015

Active@ Disk Editor : Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο



To Active@ Disk Editor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να δούμε και να επεξεργασθούμε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό μας δίσκο, μπορεί να δεί και να επεξεργαστεί σκληρούς δίσκους που είναι φορμαρισμένοι κατά τα πρότυπα NTFS / FAT / FAT32 / exFAT / HFS / ext2 και ext3. Αν επίσης ψάχνετε για κάποια συγκεκριμένα στοιχεία, π.χ τα δεδομένα του τομέα εκκίνησης ενός σκληρού δίσκου, ή οποιαδήποτε άλλα δεδομένα που βρίσκονται καταχωρημένα στο δίσκο αλλά δεν είστε σίγουρος πού ακριβώς θα τα βρείτε (τα περιεχόμενα ενός χαμένου αρχείου, για παράδειγμα) υπάρχει η δυνατότα αναζήτησης τους μέσω της επιλογής find που υπάρχει στο πρόγραμμα, έστσι ώστε να τα εντοπίσετε εύκολα και επιθυμείτε να τα επεξεργαστείτε ή να τα τροποποιήσετε. 

  Active@ Disk Editor 6.0.37

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows




Active@ Disk Editor : Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο
4/ 5 stars - " Active@ Disk Editor : Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο" To Active@ Disk Editor είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που θα μας βοηθήσει να δούμε και να επεξεργασθούμε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>