19 Μαΐου 2016

ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείωνΤο ZipGenius είναι μία εξαιρετική σουίτα συμπίεσης, υποστηρίζει πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των RAR, ARJ, ACE, CAB, SQX, OpenOffice.org έγγραφα, καθώς και το εξαιρετικό 7 zip. Το ZipGenius είναι εντελώς δωρεάν για όλους και για οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας. Και όταν λέμε δωρεάν, εννοούμε πραγματικά δωρεάν, χωρίς καμία εγγραφή, χωρίς προμήθειες, χωρίς καμία διαφήμιση στην εφαρμογή, χωρίς spyware, και με πλήρη λειτουργικότητα.

ZipGenius : 6.3.2.3115

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείων
4/ 5 stars - "ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείων" Το ZipGenius είναι μία εξαιρετική σουίτα συμπίεσης, υποστηρίζει πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>