Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

19 Μαΐου 2016

ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείωνΤο ZipGenius είναι μία εξαιρετική σουίτα συμπίεσης, υποστηρίζει πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των RAR, ARJ, ACE, CAB, SQX, OpenOffice.org έγγραφα, καθώς και το εξαιρετικό 7 zip. Το ZipGenius είναι εντελώς δωρεάν για όλους και για οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας. Και όταν λέμε δωρεάν, εννοούμε πραγματικά δωρεάν, χωρίς καμία εγγραφή, χωρίς προμήθειες, χωρίς καμία διαφήμιση στην εφαρμογή, χωρίς spyware, και με πλήρη λειτουργικότητα.

ZipGenius : 6.3.2.3115

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείων
4/ 5 stars - "ZipGenius : Σουίτα συμπίεσης με υποστήριξη για πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων αρχείων" Το ZipGenius είναι μία εξαιρετική σουίτα συμπίεσης, υποστηρίζει πάνω από 20 μορφές συμπιεσμένων τύπων αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα