16 Νοεμβρίου 2016

Windows Tweaker : Βελτιώσετε τα windows για ταχύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση μνήμηςΤο Windows Tweaker είναι ένα δωρεάν λογισμικό με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε τα Windows για καλύτερη απόδοση. Τρέχει στα windows ξεκινώντας από τα Windows Vista μέχρι τα Windows 8.1. Περιλαμβάνει περισσότερα από 100 + tweaks που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το σύστημα σας τις ρυθμίσεις της οθόνης σας και πολλά άλλα, περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα από 35 εργαλεία των Windows. Είναι αξιόπιστο και δεν πρόκειται να επηρεάσει το σύστημά σας αρνητικά με οποιονδήποτε τρόπο αφού όλες οι ρυθμίσεις που εφαρμόζονται μπορεί να αναιρεθούν με ασφάλεια, χωρίς να αφήσετε ίχνη. Μπορείτε ακόμη να διαμορφώσετε προγράμματα εκκίνησης και να κρύψετε αρχεία και φακέλους. Τέλος αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας να τρέξετε την έκδοση Portable από οποιοδήποτε φορητό μέσο USB στικ κ.λ.π.

Windows Tweaker : 5.3.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

  
  (Installer)

  (Portable)
Windows Tweaker : Βελτιώσετε τα windows για ταχύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
4/ 5 stars - "Windows Tweaker : Βελτιώσετε τα windows για ταχύτερη απόδοση και χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης " Το Windows Tweaker είναι ένα δωρεάν λογισμικό με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να ρυθμίσετε τα Windows για καλύτερη απόδοση. Τρέχει στ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>