Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

06 Μαρτίου 2015

VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας



To VSO Inspector είναι ένα δωρεάν λογισμικό που διαβάζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του υλικού σας. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να ελέγξετε CD, DVD και Blu-ray συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή σας, να ελέγξτε το firmware τους και αν χρειαστεί να τα αναβαθμίσετε. Επίσης, μπορείτε να σαρώσετε ένα γραμμένο CD, DVD ή Blu-ray δίσκο για να διαπιστώσετε τυχόν σφάλματα ανάγνωσης για να είστε σίγουροι ότι τα οπτικά μέσα που έχετε κάνει εγγραφή τα δεδομένα σας λειτουργούν σωστά .

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας
4/ 5 stars - "VSO Inspector : Ελέγξτε, αναλύστε και αναβαθμίστε τις CD-DVD, Blu-ray συσκευές σας" To VSO Inspector είναι ένα δωρεάν λογισμικό που διαβάζει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του υλικού σας. Χρησιμοποιώντας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα