Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

20 Οκτωβρίου 2016

Voralent Antelope : Μειώστε το μέγεθος των φωτογραφιών σας κρατώντας παράλληλα ίδια την ποιότηταΤο Voralent Antelope είναι ένα απλό δωρεάν λογισμικό που μπορεί να μειώσει το μέγεθος σε φωτογραφίες JPEG και PNG filess χωρίς να χάσουν οι φωτογραφίες σας την αρχική τους ποιότητα. Ο τόπος λειτουργίας είναι απλούστατος, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε με το ποντίκι σας μέσα στο πεδίο της εφαρμογής την ή τις φωτογραφίες σας, (μπορείτε ακόμη να προσθέσετε και φακέλους που περιέχουν φωτογραφίες) και να πατήσετε το κουμπί optimize για να τις βελτιστοποιήσετε. Αν τώρα δεν θέλετε να χάσετε τις αρχικές σας εικόνες, πρίν πατήσετε optimize, πατήστε στο σημείο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και μετα τσεκάρετε την επιλογή Backup original file. Παράλληλα από την επιλογή optimization factor μπορείτε να αυξομειώσετε το μέγεθός της. 

Voralent Antelope : 5.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Voralent Antelope : Μειώστε το μέγεθος των φωτογραφιών σας κρατώντας παράλληλα ίδια την ποιότητα
4/ 5 stars - "Voralent Antelope : Μειώστε το μέγεθος των φωτογραφιών σας κρατώντας παράλληλα ίδια την ποιότητα " Το Voralent Antelope είναι ένα απλό δωρεάν λογισμικό που μπορεί να μειώσει το μέγεθος σε φωτογραφίες JPEG και PNG filess χωρίς να χ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>