Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

26 Ιουλίου 2014

Twibfy : Ανεβάστε, οργανώστε και μοιραστείτε εικόνες και βίντεο


Το Twibfy είναι ένας δημιουργικός ιστοχώρος όπου μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι σας εμπνέει. Δημιουργήστε, συλλέξτε οργανώστε και ανεβάστε τις εικόνες, τα βίντεο και τα σχεδιά από όλο το web και μοιράστείτε τα αμέσως με τους φίλους σας. Ξεκινώντας από την αρχική σελίδα του Twibfy θα δείτε ότι διαθέτει μια τεράστια συλλογή από εικόνες και βίντεο.
Με το εργαλείο συλλογής Twibfy, μπορείτε εύκολα να οργανώσετε τα αγαπημένα σας θέματα. Οι συλλογές μπορούν να είναι δημόσιες ή ιδιωτικές, ή κοινόχρηστες. Μπορείτε ακόμα και να συνεργαστείτε με τους φίλους σας. Διαθέτει προηγμένες λειτουργίες drag & drop που σας επιτρέπει να σύρετε απλά μια εικόνα και να τη ρίξετε επάνω στην  εικόνα προφίλ του φίλου σας για γρήγορη και απλή ανταλλαγή. 

Author's Website:


Twibfy : Ανεβάστε, οργανώστε και μοιραστείτε εικόνες και βίντεο
4/ 5 stars - " Twibfy : Ανεβάστε, οργανώστε και μοιραστείτε εικόνες και βίντεο " Το Twibfy είναι ένας δημιουργικός ιστοχώρος όπου μπορείτε να μοιραστείτε ό,τι σας εμπνέει. Δημιουργήστε, συλλέξτε οργανώστε και ανε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>