Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

30 Ιανουαρίου 2015

Tweaking.com - Envelope Printer : Τυπώστε στους φακέλους της αλληλογραφίας σαςΤο Tweaking.com - Envelope Printer είναι μία μικρή απλή δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να αποθηκεύσετε και να τυπώσετε όλες τις διευθύνσεις που θέλετε, αλλά μπορείτε ακόμη και να εκτυπώσετε μια εικόνα κατά μήκος της πλευράς της διεύθυνσης επιστροφής σας και να προσθέσετε κάποιες επιπλέον προσωπικές ΄΄πινελιές΄΄ στους φακέλους σας. Παρ΄ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό το Word ή άλλα προγράμματα , το λογισμικό αυτό κάνει τη διαφορά λόγω κυρίως της απλότητας που το διακρίνει. Η χρήση του είναι πολύ απλή, τρέξτε το πρόγραμμα (κλικ στο εικονίδιο EnvelopePrinter δεν χρειάζεται εγκατάσταση), ανοίξτε το βιβλίο διευθύνσεων επιλέξτε διεύθυνση και κάντε κλικ στο κουμπί εκτύπωση , το κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του δημιουργού του.

Tweaking.com - Envelope Printer 

Author's Website:


Tweaking.com - Envelope Printer : Τυπώστε στους φακέλους της αλληλογραφίας σας
4/ 5 stars - "Tweaking.com - Envelope Printer : Τυπώστε στους φακέλους της αλληλογραφίας σας" Το Tweaking.com - Envelope Printer είναι μία μικρή απλή δωρεάν εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να αποθηκεύσετε και να τυπώσετε όλες...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>