Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Ιουλίου 2016

Publishyourdesign : Δημιουργήστε online τρισδιάστατα αντικείμεναΔημιουργήστε τρισδιάστατα αντικείμενα, μία online εφαρμογή που τρέχει σε κάθε browser μέσω του οποίου μπορείτε να προσαρμόσετε το ενεργό επίπεδο εργασίας, να τοποθετήστε απλά ή πολύπλοκα σχήματα και να φτάξετε τρισδιάστατα μοντέλα. Τα μοντέλα μπορούν να αποθηκεύονται στο σύννεφο, και να τα μοιρασθείτε με τους φίλους σας, ή να τα εξαχθούν σε μορφή STL για 3D εκτύπωση. Φτιάξτε εικονικά σχήματα με δεκάδες τύπους Lego. Απλά τοποθετήστε το κάθε κομμάτι στο επίπεδο που έχετε επιλέξει περιστρέψτε το και δώστε του κίνηση ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σώστε το και μοιραστείτε με τους φίλους σας. Φορτώσετε, προβάλετε, προσαρμόσετε και μοιραστείτε τα υπάρχοντα μοντέλα CAD. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το σωστό plugin για τη μετατροπή από άλλα προγράματα 3D και προσαρμόσετε το μοντέλο στο πρόγραμμα περιήγησης. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.

Author's Website:


Publishyourdesign : Δημιουργήστε online τρισδιάστατα αντικείμενα
4/ 5 stars - "Publishyourdesign : Δημιουργήστε online τρισδιάστατα αντικείμενα" Δημιουργήστε τρισδιάστατα αντικείμενα, μία online εφαρμογή που τρέχει σε κάθε browser μέσω του οποίου μπορείτε να προσαρμόσετε το ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>