21 Δεκεμβρίου 2016

IceCream Split&Merge : Χωρίσετε και συγχωνεύσετε αρχεία PDFΤο IceCream Split&Merge είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να χωρίσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF απλά και γρήγορα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορους τρόπους διαχωρισμού, όπως διάσπαση ενός εγγράφου σε αρχεία με ενιαία σελίδα, απαλλαγή από ορισμένες σελίδες, κλπ. Μπορείτε να συγχωνεύσει ή να χωρίσετε τα αρχεία PDF χωρίς περιορισμούς στην ποσότητα σελίδων και να λειτουργήσει ακόμη και με προστατευμένα αρχεία με κωδικό πρόσβασης αρχεία. Στην εφαρμογή υπάρχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF για εύκολη χρήση. 

Icecream PDF Split and Merge 3.32

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

 
IceCream Split&Merge : Χωρίσετε και συγχωνεύσετε αρχεία PDF
4/ 5 stars - "IceCream Split&Merge : Χωρίσετε και συγχωνεύσετε αρχεία PDF " Το IceCream Split&Merge είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να χωρίσετε και να συγχωνεύσετε αρχεία PDF απλά και γρήγορα. Το...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>