18 Απριλίου 2016

Axence nVision : Λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης υποδομών δικτύωνΤο Axence nVision είναι η δωρεάν έκδοση του επαγγελματικού αντίστοιχου προγράμματός για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υποδομών δικτύων. Το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν και για επαγγελματική χρήση!

Παρέχει τη δυνατότητα χαρτογράφησης και την παρακολούθηση απεριόριστου αριθμού συσκευών, καθώς και κάποιες βασικές αλλά χρήσιμες λειτουργίες παρακολούθησης χρηστών, απογραφή, υποστήριξης και ελέγχο πρόσβασης της συσκευής. Με πιο απλά λόγια μπορείτε να ΄΄ανακαλύψετε΄΄ και να οπτικοποιήσετε το δίκτυό σας, ανάμεσα στις δυνατότητες που προσφέρει είναι οι εξής :

Σάρωση δικτύου, ανίχνευση των συσκευών και υπηρεσιών TCP / IP, πρόσβαση στο διαδίκτυο με το πρόγραμμα περιήγησης σας, διαδραστικούς χάρτες του δικτύου, χάρτες χρήστη, κλαδιά, pop- up μενού TCP / IP υπηρεσίες, χρόνος απόκρισης και ορθότητα των πακέτων που λαμβάνονται ( PING, SMB, HTTP, POP3, SNMP, IMAP, SQL, κ.λ.π. ) φορτίο της CPU, χρήση μνήμης, χρήση του δίσκου, κυκλοφορία του δικτύου, κατάλογος των εφαρμογών και ενημερωμένες εκδόσεις των Windows, επισκόπηση του υλικού εργασίας, πληροφορίες συστήματος ( εντολές εκκίνησης, λογαριασμοί χρηστών, κοινόχρηστους φακέλους , SMART λεπτομέρειες , κ.λ.π. ) και πολλά άλλα.

Axence nVision 8.5.2.21100

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Axence nVision : Λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης υποδομών δικτύων
4/ 5 stars - "Axence nVision : Λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης υποδομών δικτύων" Το Axence nVision είναι η δωρεάν έκδοση του επαγγελματικού αντίστοιχου προγράμματός για την ολοκληρωμένη διαχείριση των υποδομών δι...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια