Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Δεκεμβρίου 2015

AVG LinkScanner Free Edition : Προστατευτείτε από επικίνδυνες ιστοσελίδεςΟι πιθανοί κίνδυνοι του Διαδικτύου δεν περιορίζονται μόνο σε ιούς που μεταδίδονται μέσω e-mail ή ιούς τύπου Trojan ή να κρύβονται σε ύποπτα προγράμματα. Μπορούν επίσης να είναι σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε. Για την αποφυγή της μόλυνσης από online spyware ή από phishing επιθέσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AVG LinkScanner, μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε ως ανεξάρτητη, αυτόνομη app. Για να το δοκιμάσετε εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης (λειτουργεί με τον Internet Explorer ή Firefox), πηγαίνετε στο Google, και κάντε αναζήτηση ενός όρου όπως π.χ «warez» . Στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα δείτε κάποιο εικονίδιο πράσινο που σημαίνει ότι το LinkScanner τα ορίζει ως ασφαλή. Αν όμως δείτε και τονίζονται με θαυμαστικό προειδοποίησης, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος. (Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω στο εικονίδιο για πλήρη επεξήγηση.) Επειδή το πρόγραμμα περιορίζεται σε web σάρωση ιστοσελίδων, δεν παρεμβαίνει με τα άλλα εργαλεία προστασίας από ιούς. Μπορείτε να εκτελέσετε το LinkScanner παράλληλα με τα υπάρχοντα προγράμματα προστασίας από ιούς που έχετε και να αποκτήσουν τα οφέλη από τη χρήση παράλληλα δύο μηχανών ανίχνευσης κακόβουλου λογισμικού. Το κατεβάζετε από την ιστοσελίδα του δημιουργού του.

Author's Website:


AVG LinkScanner Free Edition : Προστατευτείτε από επικίνδυνες ιστοσελίδες
4/ 5 stars - "AVG LinkScanner Free Edition : Προστατευτείτε από επικίνδυνες ιστοσελίδες" Οι πιθανοί κίνδυνοι του Διαδικτύου δεν περιορίζονται μόνο σε ιούς που μεταδίδονται μέσω e-mail ή ιούς τύπου Trojan ή να κρύβονται σ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>