17 Οκτωβρίου 2014

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την γρήγορη εκίνηση στα windows 8Η γρήγορη εκκίνηση είναι ένα νέο χαρακτηριστικό των των Windows 8 και Windows 8.1 και επιτρέπει την γρήγορη εκκίνηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή έπειτα από την απενεργοποίησή του. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε σχέση με τα παλιότερες εκδόσεις windows αφού δεν χρειάζεται να περιμένετε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει πλήρως ο υπολογιστής σας. Το χαρακτηριστικό αυτό βρίσκεται ενσωματωμένο στα windows 8 και συνήθως είναι ενεργοποιημένο. Στην περίπτωση που θέλετε να σιγουρευτείτε οτι είναι ενεργοποιημένο, να το ενεργοποιήσετε ή να το απενεργοποιήσετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ
  1. Ανοίξτε τον πινακα ελέγχου και πατήστε επιλογές παροχής ενέργειας, αν έχετε εγκαταστήσει το Classic Shell, πατήστε έναρξη πίνακας ελέγχου επιλογές παροχής ενέργειας, αν δεν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το Classic Shell και δεν μπορείτε εύκολα να βρείτε που είναι ο πίνακας ελέγχου, μεταφέρετε ττον κέρσορα του ποντικιού σας πρός την δεξιά πλευρά της οθόνης μέχρι να εμφανιστεί η μπάρα, πατήστε ρυθμίσεις και μετά  κάντε κλικ στο πίνακα ελέγχου.
  2. Αν χρησιμοποιείτε τον δεύτερο τρόπο πατήστε τώρα επιλογες παροχής ενέργειας.
  3. Πατήστε  στο επιλογή των ενεργειών των κουμπιών τροφοδοσίας.
  4. Τέλος πατήστε στην επιλογή, Αλλαγή των ρυθμίσεων που δεν είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή και τσεκάρετε ή αποεπιλέξτε ανάλογα το σχετικό κουτάκι( ενεργοποίηση γρήγηρης εκίνησης).Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια