Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

16 Δεκεμβρίου 2015

ToolWiz Cleaner : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου
Το ToolWiz Cleaner απευθύνεται σε κινητά τηλέφωνα και tablet που έχουν σαν λειτουργικό σύστημα το Android. Είναι απλό αποτελεσματικό, έξυπνο, ελαφρύ και ισχυρό, και παρέχει ολοκληρωμένες μεθόδους και θαυμάσια εργαλεία για να ελέγξετε να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσει το κινητό σας τηλέφωνο ή Tablet με ένα μόνο κλικ. Πιό συγκεκριμένα, θα τονώσει τις επιδόσεις του Android τηλεφώνου σας και θα καθαρίσει τη μνήμη cache και τα άχρηστα αρχεία ώστε να ανακτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε ακόμη να τερματίσετε εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο ή να καθορίσετε ποιες εφαρμογές θέλετε να τρέχουν κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος του τηλεφώνου σας.Μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας και να προστατεύσετε την ιδιωτικότητά σας. Τέλος μπορείτε να επιταχύνετε τα παιχνίδια σας καταργώντας περιττές διαδικασίες. 


ToolWiz Cleaner : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου
4/ 5 stars - "ToolWiz Cleaner : Βελτιστοποιήστε την απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου" Το ToolWiz Cleaner απευθύνεται σε κινητά τηλέφωνα και tablet που έχουν σαν λειτουργικό σύστημα το Android. Είναι απλό αποτελεσματικό,...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα