Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

27 Ιουνίου 2014

System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σαςΤο System Boost Elite είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το σκούπισμα και τη απομάκρυνση των άχρηστων αρχείων στον υπολογιστή σας. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη interface  και δυνατότητα  να καθορίσετε με χρονοδιάγραμμα  τον χρόνο  που θα  κάνετε τακτικές αυτοματοποιημένες σαρώσεις του υπολογιστή σας. 

Παρ΄όλα  αυτά  οι δυνατότητές του είναι  σχετικά  περιορισμένες  σε σχέση με άλλα παρεμεφερή προγράμματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


System Boost Elite 2.9.5.2


System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας" Το System Boost Elite είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας την προστασία της ιδι...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>