27 Ιουνίου 2014

System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σαςΤο System Boost Elite είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το σκούπισμα και τη απομάκρυνση των άχρηστων αρχείων στον υπολογιστή σας. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη interface  και δυνατότητα  να καθορίσετε με χρονοδιάγραμμα  τον χρόνο  που θα  κάνετε τακτικές αυτοματοποιημένες σαρώσεις του υπολογιστή σας. 

Παρ΄όλα  αυτά  οι δυνατότητές του είναι  σχετικά  περιορισμένες  σε σχέση με άλλα παρεμεφερή προγράμματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


System Boost Elite 2.9.5.2
System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας
4/ 5 stars - "System Boost Elite : Δωρεάν εφαρμογή για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας" Το System Boost Elite είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του υπολογιστή σας την προστασία της ιδι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>