21 Ιουνίου 2014

Stencyl : Πως να φτιάξετε παιχνίδια Flash χωρίς κώδικα


Θέλετε να φτιάξετε παιχνίδια flash με πολύ εύκολο τρόπο και με μοναδική ελκυστική εμφάνιση; Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιχνίδι δωρεάν; Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις οδηγίες του δημιουργού του μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας παιχνίδι flash δωρεάν. Απλά κατεβάσετε το λογισμικό stencyl και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.
Εκτός από τα παιχνίδια flash μπορείτε ακόμη να φτιάξετε και παιχνίδια για για iOS και Android συσκευές. Παρ΄ότι η γενική φιλοσοφία του προγράμματος δεν απαιτεί να ξέρετε απαραίτητα κάποια γλώσσα προγραμματισμού εν τούτοις κατά τη γνώμη μου είναι ένα πρόγραμμα για δυνατούς χρήστες (παρ΄ότι δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής) υπό την έννοια ότι για να καταλάβετε και να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας του θα πρέπει να έχετε κάποια σχέση με τους υπολογιστές και φυσικά χρόνο για να ασχοληθείτε . Στην ιστοσελίδα της εφαρμογής  θα βρείτε αναλυτικότητατη περιγραφή  βήμα πώς βήμα για το πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να φτιάξετε και ανεβάσετε το παιχνίδι σας στο web η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν, αν επιθυμείτε να φτιάξετε παιχνίδια για χρήση στο web και στον υπολογιστή η τιμή είναι 99$ το χρόνο και τέλος αν   επιθυμείτε να φτιάχνετε παιχνίδια για iOS, Android, Web Desktop τότε η τιμη είναι 199$ το χρόνο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Stencyl : Πως να φτιάξετε παιχνίδια Flash χωρίς κώδικα
4/ 5 stars - "Stencyl : Πως να φτιάξετε παιχνίδια Flash χωρίς κώδικα" Θέλετε να φτιάξετε παιχνίδια flash με πολύ εύκολο τρόπο και με μοναδική ελκυστική εμφάνιση; Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας παιχ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια