Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

28 Ιανουαρίου 2015

Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνεςΤο Cyotek Gif Animator είναι ένα απλό λογισμικό χρήσιμο για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων GIF. Χρησιμοποιώντας το Cyotek Gif Animator μπορείτε να προσθέσετε κίνηση σε μία σειρά από στατικές εικόνες, να τροποποιήσετε κινούμενα σχέδια, να δημιουργήσετε τα δικά σας κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Είναι διαθέσιμο για δωρεάν download κατά τη διάρκεια της beta έκδοσης που βρίσκεται, αν βρείτε οποιαδήποτε σφάλματα ή έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με την βελτίωση του, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον δημιουργό της εφαρμογής.

Cyotek Gif Animator : 0.0.5.2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνες
4/ 5 stars - "Cyotek Gif Animator : Φτιάξτε κινούμενες εικόνες GIF από στατικές εικόνες" Το Cyotek Gif Animator είναι ένα απλό λογισμικό χρήσιμο για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων GIF. Χρησιμοποιώντας το Cyotek Gif Animato...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>