Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Οκτωβρίου 2016

Avira AntiVir Rescue : Αποκαταστήστε την πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν


 

- Το Avira AntiVir Rescue είναι μία εφαρμογή που βασίζεται σε Linux και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Έτσι είναι δυνατό να γίνει επιδιόρθωση ενός κατεστραμμένου συστήματος για τη διάσωση των δεδομένων σας και σάρωση του υπολογιστή σας για μολύνσεις από ιούς και τον άμεσο καθαρισμό του. Χρησιμοποιήστε το iso και αφού το γράψετε σε κάποιο cd κάντε boot από εκεί, η κατεβάστε και τρέξτε το exe για το γράψετε το άμεσα σε κάποιο cd. 

- Στην περίπτωση που το PC ή το laptop σας δεν μπορεί καν να ξεκινήσει επειδή μολύνθηκε από κάποιο ιό δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πράγματα αν δεν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο εργαλείο. Ανάμεσα στα καλύτερα προγράμματα του είδους περιλαμβάνεται και το Avira AntiVir Rescue. 

- Με τη βοήθεια του Avira Rescue System, μπορείτε να σαρώσετε για σφάλματα τον σκληρό σας δίσκο, και να ελέγξετε τη μνήμη RAΜ. Αξίξει να σημειωθεί ότι το λογισμικό περιλαμβάνει εκτός από τις κλασικές λειτουργίες σκαναρίσματος και διαγραφής κακόβουλου λογισμικού και μία ενσωματωμένη εφαρμογή με την οποία μπορείτε να επέμβετε στην registry για να διορθώσετε προβλήματα και τέλος περιλαμβάνει και την εφαρμογή TeamViewer ώστε να τα κάνετε όλα αυτά από απόσταση αφήνοντας για παράδειγμα κάποιο πιό έμπειρο φίλο σας να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή σας. 

Avira AntiVir Rescue System 2016.09.14

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Avira AntiVir Rescue : Αποκαταστήστε την πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν
4/ 5 stars - "Avira AntiVir Rescue : Αποκαταστήστε την πρόσβαση σε υπολογιστές που δεν μπορούν να ξεκινήσουν"   - Το Avira AntiVir Rescue είναι μία εφαρμογή που βασίζεται σε Linux και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπολογιστές που δε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>