//Add More external stylesheets AnyDesk : Απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία και προγράμματα



Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

AnyDesk : Απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία και προγράμματα

read

To AnyDesk είναι μία νέα σχετικά εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να έχετε επαφή με τον υπολογιστή σας. Ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών εξασφαλίζει την ασφαλή και γρήγορη σύνδεση όπου κι αν βρίσκεστε. Εφαρμογές που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν άλλα παρόμοια λογισμικά Remote-Desktop, όπως για παράδειγμα προγράμματα CAD, η εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα για το AnyDesk.

Παρ΄όλες αυτές τις ευκολίες το AnyDesk είναι εκπληκτικά απλό στη χρήση. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να επιλεγούν με μερικά κλικ σε μία εύχρηστη επιφάνεια εργασίας, είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για online συνεργασία. 

Μέσω της προαιρετικής προβολής δύο δεικτών ποντικιού, μπορείτε να επεξεργάζεστε κείμενα, εικόνες ή άλλα έγγραφα μαζί με τους συνεργάτες σας, πολύ απλά, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε καμία online υπηρεσία.

Η ασφάλεια που χρησιμοποιεί είναι της ίδιας τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για τις online τραπεζικές συναλλαγές. Η ταυτότητα και των δύο συμμετεχόντων της σύνδεσης ελέγχεται κρυπτογραφικά και τότε υπάρχει η βεβαιότητα ότι είναι πραγματικά συνδεδεμένοι με την επιθυμητή θέση εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο ο κωδικός του AnyDesk δεν μπορεί να υποκλαπεί.

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ απλός, αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη και πατήστε εγκατάσταση. Τρέξτε τώρα το εικονίδιο της εφαρμογής από την επιφάνεια εργασίας και πατήστε αλλαγή κωδικού πρόσβασης για σταθμό εργασίας, προσθέστε ένα καλό κωδικό και επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας.

Εγκαταστήστε τώρα το AnyDesk σε ένα δεύτερο υπολογιστή ή αν δεν έχετε πείτε σε κάποιο φίλο σας να το εγκαταστήσει και να το τρέξει, βάλτε τώρα στο κενό πεδίο της επιλογής άλλος σταθμός εργασίας την διεύθυνση AnyDesk του υπολογιστή που θέλετε να συνδεθείτε και πατήστε σύνδεση, γράψτε τώρα τον κωδικό πρόσβασης του υπολογιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και τελειώσατε.

Η έκδοση 8.0.8 του AnyDesk φέρνει μαζί της μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες που αναβαθμίζουν την εμπειρία των χρηστών. Ας εξετάσουμε λοιπόν τι νέο περιλαμβάνει αυτή η έκδοση.
  • Πρώτον, η απόδοση του λογισμικού έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι δημιουργοί του AnyDesk έχουν εργαστεί πάνω στην βελτίωση της ταχύτητας σύνδεσης και της απόδοσης της εφαρμογής, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες θα βιώσουν λιγότερες καθυστερήσεις και μια πιο ομαλή εμπειρία απομακρυσμένης πρόσβασης, ακόμα και σε συνδέσεις με χαμηλότερη ταχύτητα.
  • Δεύτερον,  εισάγει βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας. Το AnyDesk έχει δώσει έμφαση στην ασφάλεια, και αυτή η νέα έκδοση ενισχύει περαιτέρω την προστασία των χρηστών με την ενσωμάτωση πιο σύγχρονων τεχνολογιών κρυπτογράφησης και πιο αυστηρών πολιτικών πιστοποίησης.
  • Τρίτον, προσφέρει βελτιωμένη υποστήριξη για πολλαπλές πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδέονται με ακόμα περισσότερες συσκευές, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα, εξασφαλίζοντας μια πιο ομοιογενή και προσβάσιμη εμπειρία.
  • Επιπλέον, το μενού έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει μια πιο έντονη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Οι βελτιώσεις, επικεντρώνονται στην απλοποίηση των διαδικασιών και στην αφαίρεση των περιττών στοιχείων, καθιστώντας το λογισμικό πιο εύχρηστο και προσβάσιμο ακόμα και για τους λιγότερο τεχνικά καταρτισμένους χρήστες.
  • Τέλος,  περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην σταθερότητα, εξασφαλίζοντας ότι το λογισμικό λειτουργεί πιο ομαλά και αξιόπιστα από ποτέ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, iOS, Android, Mac OS X, linux
Κατεβάστε την εφαρμογή AnyDesk


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!