Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

07 Νοεμβρίου 2014

Alien Guard 3 : Απο τα πιό δημοφιλή Online Flash Shooting Game


  


Περπατήστε γρήγορα μπροστά αλλα φροντίστε να εχετε και το νου σας και πίσω για να μην σας ακουμπήσουν και σας ανατιναξουν τα μικρα aliens που βρίσκονται παντού, γυρίστε γρήγορα και μαζέψτε όλες τις τσαντες με τα μετρητα. Είναι σημαντικό να περπατησετε γρήγορα και να αλλάζετε γρήγορα θέσεις για να μπορέσετε να ξαναμαζέψετε τις σακούλες με  με τα μετρητά που επανεμφανιστουν μετά την πρώτη φορά που θα τα μαζέψετε δίνοντας σας τη δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να σκοράρετε και ανεβάσετε τα μπόνους σας.


Alien Guard 3 : Απο τα πιό δημοφιλή Online Flash Shooting Game
4/ 5 stars - "Alien Guard 3 : Απο τα πιό δημοφιλή Online Flash Shooting Game"    Περπατήστε γρήγορα μπροστά αλλα φροντίστε να εχετε και το νου σας και πίσω για να μην σας ακουμπήσουν και σας ανατιναξουν τ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>