07 Αυγούστου 2014

ToolWiz Pretty Photo: Δυναμική επεξεργασία και Collage στις φωτογραφίες σαςTo Toolwiz Pretty είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με το οποίο μπορείτε να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος μιας εικόνας, για παράδειγμα, και να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τα επίπεδα, απόχρωσης, την ισορροπία των χρωμάτων με διάφορους τρόπους. 
Θα βρείτε περισσότερα από 50 φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην εικόνα σας: Καμβά, Cartoon, χρώμα ανάγλυφο, σκίτσο, Polaroid, μολύβι, κ.λ.π. Ακόμη μπορείτε να προσθέσετε πολλά διαφορετικά αντικείμενα για ένα εικόνες, πάρα πολύ: κείμενο, σχήματα, φυσαλίδες ομιλία, βέλη, και διάφορα άλλα σύμβολα και κλιπ . 
Σε αυτή την έκδοση περιέχει την νέα εφαρμογή Toolwiz Collage Photo που θα σας ζητηθεί να κατεβάζετε αν θέλετε ξεχωριστά πράλληλα με τη κύρια εφαρμογή όπου με απλό τρόπο μπορείτε να κάνετε Collage στις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας ένα από τα δεκάδες πρότυπα ή ακόμη να φτιάξετε και το δικό σας. 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


ToolWiz Pretty Photo 2.7


ToolWiz Pretty Photo: Δυναμική επεξεργασία και Collage στις φωτογραφίες σας
4/ 5 stars - "ToolWiz Pretty Photo: Δυναμική επεξεργασία και Collage στις φωτογραφίες σας" To Toolwiz Pretty είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με το οποίο μπορείτε να περικόψετε και να αλλάξετε το μ...


Διαβάστε περισσότερα :
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια