Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Δεκεμβρίου 2016

SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυαΠρόκειται για μία απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα που όμως έχετε προηγουμένως αποθηκεύσει. Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή δεν είναι ένα εργαλείο για να σπάσουμε κωδικούς πρόσβασης ή κάτι τέτοιο, αλλά περιορίζεται στην υπενθύμιση του δικού σας κωδικού πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλου κωδικού πρόσβασης δικτύου που είχε προηγουμένως εγγραφεί στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χρήστες φορητών υπολογιστών που μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, και φυσικά δεν είναι δυνατόν να θυμόνται όλους τους κωδικούς πρόσβασης απέξω. Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον εργαλείο με μεγάλη χρησιμότητα.Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

SterJo Wireless Passwords:  1.6

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα
4/ 5 stars - "SterJo Wireless Passwords: Ανακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα " Πρόκειται για μία απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να δείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης από ασύρματα δίκτυα που όμως έχετε προηγουμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>