Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Ιανουαρίου 2017

SterJo Key Finder : Ανακτήστε τα product keys από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα- Παρόμοιας λογικής εφαρμογή με το SterJo Wireless Passwords, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά μπορείτε να ανακτήσετε τα κλειδιά από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα αλλά και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν για κάποιο λόγο ξεχάσετε ή χάσετε κάποια από αυτά. Κατ΄αυτο τον τρόπο θα έχετε αποθηκευμένη ανα΄πάσα στιγμή την λίστα με όλα τα product keys οπότε σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο λόγο να τα ξαναπεράσουμε να μην ανττιμετωπίσουμε αυτό πρόβλημα. Όπως θα δείτε, διατίθεται σε δύο downloads ένα για εγκατάσταση της εφαρμογής και μία για να το χρησιμοποιήσετε χωρίς εγκατάσταση από κάποιο στικάκι USB για παράδειγμα.

- Το αποτελεσματικό αυτό utility είναι ιδανικό για την εύρεση των κλειδιών εγκατάστασης για τα Windows και όχι μόνο. Η διαδικασία για την ανάκτηση των Windows είναι πολύ απλή και γρήγορη. Μετά την εκτέλεση του λογισμικού θα χρειαστούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να αποκαταστήσετε τα χαμένα σας κλειδιά όπως για παράδειγμα, το κλειδί εγκατάστασης του Microsoft Office, αλλά και κλειδιά εγκατάστασης από πολλά άλλα προγράμμα όπως είναι το CorelDraw, το WinZip, το Nero, και πολλά άλλα. Μία από τις σημαντικές ιδιαιτερότητές του είναι ότι μας παρέχει τη δυνατότητα να βρούμε τα product keys για τα windows που είναι εγκατεστημένα σε διαφορετικό σκληρό δίσκο από αυτόν που τρέχουμε την εφαρμογή μας, για παράδειγμα συνδέουμε στον υπολογιστή μας μέσω κάποιας εξωτερικής συκευής usb ένα σκληρό δίσκο στον υπολογιστή μας στον οποίο έχουμε εγκαταστήσει τα windows.
Ο τρόπος επαναφοράς των κλειδιών σε αυτή την είναι πολύ απλός, τρέχουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε τη διαδρομή, File-Recover Keys From- External Windows Directory και επελέξτε τη διαδρομή που βρίσκονται εγκατεστημένα τα windows. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

SterJo Key Finder : 1.8

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


SterJo Key Finder : Ανακτήστε τα product keys από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα
4/ 5 stars - "SterJo Key Finder : Ανακτήστε τα product keys από όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα" - Παρόμοιας λογικής εφαρμογή με το SterJo Wireless Passwords, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά μπορείτε να ανακτήσετε τα κλειδιά από ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα