Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Μαΐου 2014

PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετΕφαρμογή που βασίζεται στα P2P και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε αρχεία μέσω LAN ή στο Internet, αλλά είναι επίσης ένα καλό εργαλείο για να συγχρονίσετε δύο ή περισσότερους υπολογιστές. Το PowerFolder σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό φάκελο που μπορεί να προσεγγιστεί μόνο από τους χρήστες που θα επιλέξετε, αποστέλλοντάς τους μια πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν θέλετε να μοιραστείτε αρχεία με τους φίλους σας, να αποθηκεύσετε έως και 2GB και σ΄ αυτά τα αρχεία να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε ή αν τελικά θέλετε να συγχρονίσετε τους φακέλους δύο ή περισσότερων υπολογιστών το PowerFolder αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή. 

Author's Website:PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετ
4/ 5 stars - "PowerFolder : Μοιράστε και συγχρονίσετε τα αρχεία σας στο δίκτυό σας ή στο ίντερνετ " Εφαρμογή που βασίζεται στα P2P και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζετε αρχεία μέσω LAN ή στο Internet, αλλά είναι επίσης ένα καλό ε...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>