Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

10 Μαΐου 2016

OneTab : Μειώστε την κατανάλωση της μνήμης σε Google Chrome και Mozila έως και 95%Τo OneTab είναι ένα extension για Chrome και Mozila με το οποίο μπορείτε να έχετε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση της μνήμης του υπολογιστή σας που μπορεί και σε ορισμένες περιπτώσεις να φτάσει ακόμη και το 95%. Όπως θα έχετε παρατηρήσει όσες πιο πολλές καρτέλες έχουμε ανοιχτές τόσο μεγαλύτερη είναι και η κατανάλωση μνήμης και που πολλές φορές την φτάνουμε στά όριά της όταν έχουμε ανοιχτές πολλές καρτέλες μαζί. Το πρόσθετο αυτό ουσιαστικά εισάγει τις URLs σε μία λίστα έτσι ώστε κάθε φορά που ανοίγετε τον Chrome να τις βλέπετε σαν μία λίστα τη μία μετά την άλλη επιλέγοντας ανά πάσα στιγμή να τρέξετε τη URL που σας ενδιαφέρει. Κατ΄αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανοίγετε τη μία σελίδα μετά την άλλη και φυσικά σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες.

Author's Website:


OneTab : Μειώστε την κατανάλωση της μνήμης σε Google Chrome και Mozila έως και 95%
4/ 5 stars - "OneTab : Μειώστε την κατανάλωση της μνήμης σε Google Chrome και Mozila έως και 95%" Τo OneTab είναι ένα extension για Chrome και Mozila με το οποίο μπορείτε να έχετε μεγάλη μείωση στην κατανάλωση της μνήμης του υπολογ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>