04 Φεβρουαρίου 2017

NirLauncher : Περισσότερα από 100 portable βοηθητικά προγράμματα για τα WindowsTo NirLauncher είναι ένα πακέτο με περισσότερα από 100 portable freeware βοηθητικά προγράμματα για τα Windows. Περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία εργαλείων που μπορεί να σας χρειαστούν για την καθημερινή χρήση του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για μπορέσετε να ανακτήσετε χαμένους κωδικούς πρόσβασης, για την παρακολούθηση του δικτύου σας, για να δείτε και να εξαγάγετε τα cookies, την cache , και άλλες πληροφορίες που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στο Web, για να αναζητήσετε αρχεία σας συστήματος, και πολλά άλλα. Ενδεχομένως κάποιες από τις εφαρμογές του πακέτου να εκληφθούν από ορισμένα antivirus ως ιοί, κάτι τέτοιο όμως όμως φυσικά δεν ισχύει.

NirLauncher 1.19.116

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
NirLauncher : Περισσότερα από 100 portable βοηθητικά προγράμματα για τα Windows
4/ 5 stars - " NirLauncher : Περισσότερα από 100 portable βοηθητικά προγράμματα για τα Windows" To NirLauncher είναι ένα πακέτο με περισσότερα από 100 portable freeware βοηθητικά προγράμματα για τα Windows. Περιλαμβάνει μία μεγάλη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>