Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Muziic Player : Δωρεάν online μουσικός PlayerΤο Muziic, είναι ένας δωρεάν online music player που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση τραγουδιών μέσω ενός καταλόγου μουσικής που δείχνει όλα τα είδη των ειδών από την κλασική με hip-hop και Rock. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που θέλετε να ακούσετε στη μπάρας αναζήτησης του player.

Ρίξτε μια ματιά στις εκατοντάδες ραδιοφωνικούς σταθμών στο internet ανά είδος ή δημοτικότητα, συντονιστείτε και απολαύστε τις μουσικές σας προτιμήσεις. Όμως εκτός από αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να ακούσετε μουσική ή να δείτε βίντεο και από τον υπολογιστή σας λειτουργώντας το πρόγραμμα ως ένα παραδοσιακό media player. Μπορείτε ακόμη με μεγάλη ευκολία να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής που θα συνδυάζουν τα βίντεο του YouTube, τοπικά αρχεία στον υπολογιστή σας και περιεχόμενο από το διαδίκτυο!

Μπορείτε τέλος να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε απεριόριστες λίστες αναπαραγωγής για μελλοντική χρήση! Πρόκειται για μία πραγματικά πολύ χρήσιμη εφαρμογή που σας προσφέρει χιλιάδες τραγούδια κατ 'ευθείαν στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας . Βασικά, συνδέεται με το YouTube όπου παράλληλα με τα τραγούδια που ακούτε σας δίνεται η δυνατότητα εμφάνισης βίντεο μέσα σε ένα πλαίσιο. Τέλος ενώ οι περισσότερες εφαρμογές αναπαραγωγής πολυμέσων σας επιτρέπουν να εισάγετε τραγούδια από τη δική σας συλλογή , το Muziic Player σας επιτρέπει να συνδυάσετε τα βίντεο του YouTube με μουσικά αρχεία από τον υπολογιστή σας .

Author's Website:Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια