24 Μαΐου 2014

Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικούΔωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε ύποπτα ή ΄΄μολυσμένα΄΄ αρχεία και να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τη συμπεριφορά τους στο δίκτυο, χτισμένη σε ένα ανοιχτό σύστημα ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που ονομάζεται Cuckoo Sandbox, και αναπτύσσεται και συντηρείται από τους ίδιους ανθρώπους.

Δεν είναι εμπορικό,είναι δωρεάν και συντηρείται αποκλειστικά από προγραμματιστές, δωρητές και χορηγούς.

Για να χρησιμοποιήσετε Malwr.com απλά πρέπει να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να αναλύσετε και να το υποβάλλετε σε ανάλυση δίνοντας και την διεύθυνση του email σας για να σας ενημερώσει ότι η ανάλυση είναι έτοιμη. 

Author's Website:
Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού
4/ 5 stars - "Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού" Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε ύποπτα ή ΄΄μολυσμένα΄΄ αρχεία και να πάρετε πλη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>