Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

24 Μαΐου 2014

Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικούΔωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε ύποπτα ή ΄΄μολυσμένα΄΄ αρχεία και να πάρετε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τη συμπεριφορά τους στο δίκτυο, χτισμένη σε ένα ανοιχτό σύστημα ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που ονομάζεται Cuckoo Sandbox, και αναπτύσσεται και συντηρείται από τους ίδιους ανθρώπους.

Δεν είναι εμπορικό,είναι δωρεάν και συντηρείται αποκλειστικά από προγραμματιστές, δωρητές και χορηγούς.

Για να χρησιμοποιήσετε Malwr.com απλά πρέπει να επιλέξετε το αρχείο που θέλετε να αναλύσετε και να το υποβάλλετε σε ανάλυση δίνοντας και την διεύθυνση του email σας για να σας ενημερώσει ότι η ανάλυση είναι έτοιμη. 

Author's Website:


Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού
4/ 5 stars - "Malwr : Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού" Δωρεάν υπηρεσία ανάλυσης κακόβουλου λογισμικού που σας δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε ύποπτα ή ΄΄μολυσμένα΄΄ αρχεία και να πάρετε πλη...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>