//Add More external stylesheets Krita Desktop : To Κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης και ζωγραφικής



Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Krita Desktop : To Κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα σχεδίασης και ζωγραφικής

read

Εκπληκτικό δωρεάν πρόγραμμα για να σκιτσάρετε και να ζωγραφίζετε και σας προσφέρει πραγματικά μια εξαιρετική λύση για τη δημιουργία ψηφιακών αρχείων ζωγραφικής. Τα παραγόμενα γραφικά μπορείτε να τα σώσετε σε αρχεία τύπου:kra, OpenRaster document, PSD image, PPM, PGM, PBM, PNG, JPEG-2000, JPEG, BMP Windows, XBM, TIFF, EXR, PDF. 

Επίσης μπορείτε να εισάγετε γραφικά σε πολλά διαφορετικά φορμάτ όπως : EXR, OpenRaster document, PSD image, Gimp image, PPM, PGM, PBM, PNG, JPEG-2000, PDF, ODG draw, BMP Windows, XPM, GIF, XBM, Krita Flipbook, Adobe DNG negative και Camera RAW.

Διαθέτει επίσης, δεκάδες επαγγελματικά φίλτρα με την βοήθεια των οποίων θα δημιουργήσετε πραγματικά έργα τέχνης. Βέβαια, δεν αρκεί μόνο μία εφαρμογή για να κάνει θαύματα αλλά χρειάζεται και το κατάλληλο πρόσωπο που θα τη χειριστεί, επομένως αν είστε από αυτούς που σας αρέσουν τα σκίτσα και η ζωγραφική θα βρείτε στο krita τέτοια ποικιλία εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να σκιτσάρετε και να ζωγραφίσετε.

Αν επιλέξετε τη φορητή έκδοση (Portable) δεν απαιτεί εγκατάσταση, απλά αφού κατεβάσετε το αρχείο αποσυμπιέστε, ανοίξτε τον φάκελο Krita μετά ανοίξτε τον φάκελο Bin. Από εκεί και μετά τρέξτε το το εκτελέσιμο αρχείο Krita.

Με με πάνω από 100 επαγγελματικά κατασκευασμένα πινέλα που έρχονται προφορτωμένα. Αυτά τα πινέλα δίνουν μια καλή γκάμα εφέ, ώστε να μπορείτε να δείτε την ποικιλία των πινέλων που έχει να προσφέρει το Krita. Δεν έχετε σταθερό χέρι; 

Προσθέστε ένα σταθεροποιητή στο πινέλο σας για να το εξομαλύνετε. Το Krita περιλαμβάνει  διαφορετικούς τρόπους για να εξομαλύνετε και να σταθεροποιήσετε τις πινελιές σας.

Υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό εργαλείο, το Dynamic Brush όπου μπορείτε να προσθέσετε μεταφορά και μάζα. Τα ενσωματωμένα διανυσματικά εργαλεία σάς βοηθούν να δημιουργήσετε πάνελ κόμικ. 

Επιλέξτε ένα πρότυπο συννεφάκι λέξεων από τη διανυσματική βιβλιοθήκη και σύρετέ το στον καμβά σας. Αλλάξτε τα σημεία αγκύρωσης για να δημιουργήσετε τα δικά σας σχήματα και βιβλιοθήκες
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή Krita Desktop


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!