Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

JogoBox : Αναζητήστε και παίξτε δωρεάν χιλιάδες παιχνίδιαΑναζητήστε  και παίξτε χιλιάδες παιχνίδια, όλα δωρεάν και χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Το JogoBox οργανώνει και τακτοποιεί το είδος των παιχνιδιών σε 8 βασικές κατηγορίες Adventure, Brain, Fighting, Girls, PC Games, Racing, Skills και Sports εσείς επιλέξτε την κατηγορία με τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρει και κάντε κλικ επάνω του. 

Πατώντας play η εφαρμογή κατεβάζει το πρόγραμμα και το παίζεται αμέσως, μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε το JogoBox και βέβαια αν θέλετε να παίξετε για παράδειγμα παιχνίδια με πολύ μεγάλο μέγεθος δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός του ότι θα περιμένετε λίγο ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου μέχρι να κατεβεί. 

Έτσι, αν αποφασίσετε ότι θέλετε να παίξετε το Command and Conquer: Red Alert, για παράδειγμα, θα πρέπει πρώτα να περιμένουμε πρώτα να κατεβεί. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι ανά πάσα στιγμή θα αποκτήσετε μία πολύ μεγάλη βάση δεδομένων από παιχνίδια που δεν θα χρειαστεί να τα ξαναψάξετε και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση και προβολή διαφημίσεων στο ενδιάμεσο. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: WindowsΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια