Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

22 Μαΐου 2014

IObit Malware Fighter : Προστατευτείτε από Spyware, Adware, Trojans, Keyloggers Bots, Worms και HijackersΠροηγμένη εφαρμογή  που  θα προστατεύει τον υπολογιστή σας από τα διάφορα spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, worms, και hijackers. Με την μοναδική "Dual-Core" μηχανή ανίχνευσης που διαθέτει ανιχνεύει τα πιο σύνθετα και δυσκολα στην αντιμετώπιση spyware και malware. Πολύ χρήσιμο κατά την περιήγησή σας στο internet αφού μπορεί να σας προστεύσει ενεργά από κακόβουλες ιστοσελίδες. 

Αν κατά  την εγκατάσταση εμφανίσει σαν κύρια γλώσσα τα γερμανικά,  επιλέξτε από το μενού Benutzerinterface και μετά επιλέξτε ελληνικά

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


IObit Malware Fighter : Προστατευτείτε από Spyware, Adware, Trojans, Keyloggers Bots, Worms και Hijackers
4/ 5 stars - "IObit Malware Fighter : Προστατευτείτε από Spyware, Adware, Trojans, Keyloggers Bots, Worms και Hijackers" Προηγμένη εφαρμογή  που  θα προστατεύει τον υπολογιστή σας από τα διάφορα spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, worms, και hijack...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>