14 Δεκεμβρίου 2014

iDevice Manager : Διαχειρισθείτε από τον υπολογιστή σας αρχεία σας στο iPhoneΔιαχειρισθείτε με ευκολία τα αρχεία σας στο iPhone. Με το iDevice Manager μπορείτε να διαχειριστείτε iPhone, iPad και iPod Touch και να ανεβάσετε τα αρχεία με σύνδεση USB, ανεξάρτητα από την μορφή του αρχείου.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iPhone,iPad, iPod ως "εξωτερικό δίσκο". Το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες, email, SMS, βίντεο και τους καταλόγους του iPhone.Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε MP3, WAV, AIFF και M4A μορφές αρχείων ήχου και να τα επεξεργαστείτε όπως εσείς θέλετε χωρίς η διάρκεια τραγουδιού να περιορίζεται σε 32 δευτερόλεπτα, όπως στο iTunes.

iDevice Manager : 4.5.0.4Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
iDevice Manager : Διαχειρισθείτε από τον υπολογιστή σας αρχεία σας στο iPhone
4/ 5 stars - " iDevice Manager : Διαχειρισθείτε από τον υπολογιστή σας αρχεία σας στο iPhone" Διαχειρισθείτε με ευκολία τα αρχεία σας στο iPhone. Με το iDevice Manager μπορείτε να διαχειριστείτε iPhone, iPad και iPod Touch και να...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>