Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Δεκεμβρίου 2014

Fire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον FirefoxΛογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox. Όπως οι μηχανές αναζήτησης, έτσι και Firefox αποθηκεύει επίσης στοιχεία εισόδου, όπως όνομα, κωδικό για κάθε δικτυακό τόπο που επισκέφθηκε ο χρήστης.Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στην Firefox sign-on βάση δεδομένων με ασφάλεια σε κρυπτογραφημένη μορφή. Το FirePasswordViewer μπορεί άμεσα να αποκρυπτογραφήσει και να ανακτήσει αυτά τους κωδικούς ακόμη και εάν είναι προστατευμένοι με κύριο κωδικό πρόσβασης.Επίσης το FirePasswordViewer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση sign-on κωδικών πρόσβασης από διαφορετικά προφίλ (για τους άλλους χρήστες στο ίδιο σύστημα), καθώς και από το διαφορετικό λειτουργικό σύστημα (όπως το Linux, Mac κλπ.).

Fire Password Viewer :  5.6
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
Fire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox
4/ 5 stars - "Fire Password Viewer : Aνακτήστε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox" Λογισμικό που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης που αποθηκεύονται από τον Firefox. Όπως οι μηχανές αναζήτησης, έτσ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>