//Add More external stylesheets Boot-Repair-Disk : Πώς να επιδιορθώστε προβλήματα εκκίνησης στον υπολογιστή σας



Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Boot-Repair-Disk : Πώς να επιδιορθώστε προβλήματα εκκίνησης στον υπολογιστή σας

read

Συνήθως τις περισσότερες φορές πολλοί χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εκκίνηση του υπολογιστή τους καταφεύγουν στην μέθοδο του φορμάτ και φυσικά χάνουν όλα τα αρχεία και τις υπάρχουσες ρυθμίσεις στον υπολογιστή τους. 

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη εντονότερο όταν ο χρήστης δεν έχει προβλέψει να κάνει τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων στον υπολογιστή του και εδώ μιλάμε βέβαια για την απόλυτη ΄΄καταστροφή΄΄ ιδιαίτερα αν μέσα στα αρχεία μας περιλαμβάνονται χρήσιμα έγγραφα φωτογραφίες μουσική και γενικά οποιοδήποτε άλλο αρχείο μας είναι απαραίτητο. 

Η αλήθεια είναι ότι για να μπορέσει κανείς να αντιμετωπίσει με επιτυχία τέτοιου είδους αστοχίες σε αυτές τις καταστάσεις θα πρέπει να διαθέτει κάποια σχετική εμπειρία. Παρ΄όλα αυτά υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να προσδιορίσουμε το πρόβλημα και να προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε και κάποιες άλλες που αναλαμβάνουν από μόνες τους να μας λύσουν αυτόματα το πρόβλημα. 

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε σήμερα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και δεν είναι είναι τίποτα περισσότερο από ένα live CD από το οποίο θα κάνουμε Boot στον υπολογιστή μας και αυτό θα αναγνωρίσει αυτόματα το πρόβλημα θα προσπαθήσει να το επιλύσει.
 
ΒΗΜΑΤΑ


1.Κατεβάστε το Boot-Repair-Disk.
2.Στη συνέχεια, ΄΄κάψτε΄΄ το σε ένα CD ή γράψτε περάστε το σε κάποιο στικάκι USB μέσω της εφαρμογής Unetbootin ή του rufus.
3.Τοποθετήστε το Boot-Repair-Disk στο CD-ROM του υπολογιστή σας ή αντίστοιχα το στικάκι USB σε οποιαδήποτε θύρα USB και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.
4.Επιλέξτε τη γλώσσα σας.



5. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο και ενημερώστε την εφαρμογή αν σας ζητηθεί. Περιμένετε λίγο έως ότου αναγνωρίσει το λειτουργικό σας σύστημα και εντοπίσει το πρόβλημα και ακολουθήστε τις οδηγίες.



6. Εναλλακτικά κάντε χειροκίνητα την επισκευή κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πεδίο.
 
7. Τέλος, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα δεν εγγυάται ότι θα λύσει 100% όλα τα πιθανά προβλήματα, αντιμετωπίζει όμως με επιτυχία τα περισσότερα ειδικά στο τομέα εκκίνησης / GRUB / MBR"Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε προβλήματα εκκίνησης σε Windows και Linux.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Boot-Repair-Disk


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!