Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

14 Ιουνίου 2014

Bitdefender 60 Second Virus Scanner : Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για ιούς σε 60 δεύτεραAπλό, cloud-based εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας κακόβουλου λογισμικού για τον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα είναι πλήρως συμβατό με άλλα εργαλεία ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς να ανησυχείτε για συγκρούσεις μεταξύ τους. 

Πρόκειται για ένα πολύ απλό gadget στην επιφάνεια εργασίας που σας επιτρέπει στη συνέχεια να εκτελέσετε την πρώτη σάρωση σας, και επειδή ελέγχει μόνο μερικές κρίσιμες περιοχές του λειτουργικού συστήματος το κάνει μόνο σε 60 δευτερόλεπτα. Το πρόγραμμα μπορεί να σαρώσει κρίσιμους τομείς σε πραγματικό χρόνο, και να κάνει πιό γενικούς ελέγχους. 

Παρ΄όλα αυτά η εφαρμογή δεν έχει το χρόνο να κάνει και πολλά σε 60 δευτερόλεπτα, όμως ακόμα και έτσι κάποια επιπλέον προστασία σας προσφέρει αφού έτσι και αλλιώς υποτίθεται ότι θα έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το κύριο antivirus-firewall της επιλογής σας.

 Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Bitdefender 60 Second Virus Scanner : Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για ιούς σε 60 δεύτερα
4/ 5 stars - "Bitdefender 60 Second Virus Scanner : Ελέγξτε τον υπολογιστή σας για ιούς σε 60 δεύτερα" Aπλό, cloud-based εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας κακόβουλου λογισμικού για τον υπολογιστή σα...3 σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>