Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

03 Μαΐου 2014

BitComet : Από τα πιό δημοφιλή p2p προγράμματα με υποστήριξη ταυτόχρονων λήψεωνΑπό τα πιό δημοφιλή p2p προγράμματα, πρόκειται ουσιαστικά για μία υβριδική εφαρμογή που συνδυάζει ένα download manager και μία BitTorrent Peer-to -peer ( P2P ) file-sharing εφαρμογή με υποστήριξη ταυτόχρονων λήψεων. 

Για να ολοκληρώσετε ένα συγκεκριμένο στοιχείο λήψης, μπορείτε να αντλείσετε τα μέρη των αρχείων από πολλές πηγές σε διάφορους P2P και client-server, κατά τη λήψη των αρχείων με το BitComet έχετε τη τη δυνατότητα να δώσετε προτεραιότητα στα πρώτα και τελευταία τμήματα των αρχείων πολυμέσων, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση των αρχείων αυτών πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Συμπερασματικά πρόκειται για μία πολύ αξιόπιστη εφαρμογή με πολύ καθαρό interface που παρέχει πολλές πληροφορίες για τους διάφορους trackers και αρκετές ρυθμίσεις.

Author's Website:


BitComet : Από τα πιό δημοφιλή p2p προγράμματα με υποστήριξη ταυτόχρονων λήψεων
4/ 5 stars - "BitComet : Από τα πιό δημοφιλή p2p προγράμματα με υποστήριξη ταυτόχρονων λήψεων" Από τα πιό δημοφιλή p2p προγράμματα, πρόκειται ουσιαστικά για μία υβριδική εφαρμογή που συνδυάζει ένα download manager και μία BitTor...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>