Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

21 Μαΐου 2016

Arena Chess : Παίξτε και αναλύστε παρτίδες σκάκιΤο Arena Chess είναι έξυπνο λογισμικό με όμορφο γραφικό περιβάλλον εργασίας για να παίξετε σκάκι. Όμως οι δυνατότητές τους δεν σταματούν εδώ αφού παράλληλα σας βοηθά να αναλύσετε τις παρτίδες που παίζετe. Θα τρέξει από τα Windows XP μέχρι τα windows 8 ακόμη σε Linux μέσω του emulator Wine. To Arena Chess είναι συμβατό με το Winboard protocol I, II και UCI protocol I, II. Επιπλέον είναι συμβατό με το Chess960, DGT electronic chess board, DGT clock XP, Novag Citrine, Autoplayer, ICS (chess servers) και πολλά άλλα. 

 Arena Chess : 3.5.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Arena Chess : Παίξτε και αναλύστε παρτίδες σκάκι
4/ 5 stars - " Arena Chess : Παίξτε και αναλύστε παρτίδες σκάκι" Το Arena Chess είναι έξυπνο λογισμικό με όμορφο γραφικό περιβάλλον εργασίας για να παίξετε σκάκι. Όμως οι δυνατότητές τους δεν σταμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>