Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

09 Οκτωβρίου 2016

Accountkiller : Πώς να διαγράψτε το προφίλ σας από τις ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύωνΕίναι γεγονός ότι πολλές υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων κάνουν τη ζωή του χρήστη δύσκολη όταν αυτός αποφασίσει να διαγράψει το λογαριασμό του που θα πρέπει κάποιες φορές να ακολουθήσει κάποιες δαιδαλώδεις διαδρομές για να επιτύχει τον σκοπό του έως και ορισμένες από αυτές που είναι σχεδόν ακατόρθωτο κάτι τέτοιο. Το accountkiller είναι μία ιστοσελίδα που μας υπόσχεται ότι μπορεί να τα καταφέρει και παρέχει οδηγίες για το πώς καταργήσετε το λογαριασμό σας ή το δημόσιο προφίλ στις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως το Skype, το Facebook, το Windows Live, Hotmail / Live, Twitter, MSN / Messenger, Google και πολλές άλλες. Μάλιστα έχει φτιάξει μία μαυρή λίστα με τις ιστοσελίδες που δεν δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να διαγράψει τον λογαρισμό του ώστε αυτός να γνωρίζει εκ των προτέρων τις προθέσεις τους και του παρέχει συμβουλές για το πώς αν έχει κάνει ήδη εγγραφή μπορεί να περιορίσει τη διασπορά των δεδομένων που έχει ανεβάσει σε αυτόν όσο διάστημα ήταν ενεργό μέλος.

Author's Website:


Accountkiller : Πώς να διαγράψτε το προφίλ σας από τις ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων
4/ 5 stars - "Accountkiller : Πώς να διαγράψτε το προφίλ σας από τις ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων " Είναι γεγονός ότι πολλές υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων κάνουν τη ζωή του χρήστη δύσκολη όταν αυτός αποφασίσει να διαγράψει το λογαριασμ...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>