Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

17 Απριλίου 2014

VortexBox : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε διακομιστή μουσικής ή jukeboxΤο VortexBox είναι μια διανομή Linux βασισμένη στο fedora που μετατρέπει ένα υπολογιστή σε ένα διακομιστή μουσικής ή jukebox. Τα αρχεία μπορούν να μοιρασθούν μέσω δικτύου σε Windows ή Mac OS X . Στην ιστοσελίδα του δημιουργού του προγράμματος θα βρείτε αναλυτική παρουσίαση του τρόπου εγκατάστασης και χρησιμοποίησης της διανομής. Απο προεπιλογή ο root password είναι vortexbox.   Η διανομή ενδείκνυται για έμπειρους χρήστους

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Linux


VortexBox : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε διακομιστή μουσικής ή jukebox
4/ 5 stars - "VortexBox : Μετατρέψτε τον υπολογιστή σας σε διακομιστή μουσικής ή jukebox" Το VortexBox είναι μια διανομή Linux βασισμένη στο fedora που μετατρέπει ένα υπολογιστή σε ένα διακομιστή μουσικής ή jukebox. Τα αρχεία...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

Microsoft Launcher : Αλλάξτε την εμφάνιση σε συσκευές Android με ταπετσαρίες, θέματα, πακέτα εικονιδίων και άλλα

–>