Εντοπίσαμε ότι χρησιμοποιείτε Adblock. Κατανοούμε, ότι πολλοί ιστότοποι, καταχρώνται την υπομονή των χρηστών, εμφανίζοντας διαφημίσεις παντού. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος, υποστηρίζεται από διαφημίσεις, που θεωρούμε ότι δεν είναι ενοχλητικές και δεν επηρεάζουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο.

25 Απριλίου 2016

VMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή
Το VMware Player αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα του είδους. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού μπορούμε να τρέξουμε οποιαδήποτε εικονική μηχανή έχει δημιουργηθεί από VMware Workstation, VMware Fusion, VMware Server ή VMware ESX, καθώς επίσης και το Microsoft Virtual Server ή το Microsoft Virtual PC. Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να τρέξετε εφαρμογές στην εικονική μηχανή και να ανταλλάξετε αρχεία μεταξύ αυτής και του υπολογιστή σας .

VMware Player 12.1.1

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows
VMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή
4/ 5 stars - " VMware Player: Ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε μια εικονική μηχανή" Το VMware Player αποτελεί ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα του είδους. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού μπορούμε να τρέξουμε ο...Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
.

AOMEI PE Builder : Δωρεάν εργαλεία των Windows PE για τη δημιουργία Bootable Windows PE σε USB και CD / DVD και ISO

–>